Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de la navegación y para estadísticas

En los medios

Artículo sobre juegos en Ara.

Ara

En el diario Ara: La febre pels jocs d’autor no decau (17 noviembre 2017), pro Borja Duño Aixerch.
Al final del artículo se inlcuye un listado de "11 títulos recientes muy recomendables", todos ellos correctamente acreditados con su autoría (¡Bien!):

- T.I.M.E. Stories
De Peggy Chassenet i Manuel Rozoy (2015). En un món on els viatges en el temps s’han fet realitat, haureu de resoldre misteris experimentant realitats alternatives.
Codi Secret
De Vlaada Chvátil (2015). Dos grups d’espies han de localitzar els seus agents amb 25 paraules com a úniques pistes. Hi és en català i també en imatges.
- Not Alone
De Ghislain Masson (2016). Arribeu a un planeta desconegut i descobriu que hi ha una criatura que se us vol carregar. Jugueu tots contra un, el que encarna la bèstia.
- Magic Maze
De Kasper Lapp (2017). Sou un mag, un elf, un guerrer i un nan, que heu de robar articles màgics d’una botiga-laberint. Un joc de col·laboració on, compte, no podeu parlar!
- Pocket Ops
De Brandon Beran (2017). Un tres en ratlla més avançat, on les fitxes tenen poder i el teu contrincant pot predir els teus moviments.
- Fast Food Fear!
De Dario Dordoni (2017). Heu de servir menjar escombraries a una colla de monstres famolencs. Un joc col·laboratiu i histèric en què haureu de cridar per fer-vos sentir.
- Miguel Strogoff
D’Alberto Corral (2017). Adaptació de la novel·la de Jules Verne en format joc. Correreu per fer arribar el missatge al tsar de Rússia.
- Escuela de Pingüinos
De Brian Gomez (2016). Un joc d’habilitat en què el tauler és la mateixa capsa. Fareu patinar els pingüins impulsant-los amb el dit.
- Star Wars: Rebelion
De Corey Konieczka (2017). El millor dels jocs inspirats en Star Wars. Reviureu en primera persona les primeres pel·lis de la saga.
- Exit: The Game
D’Inka Brand i Markus Brand. Un escape room amb capsa. N’hi ha diverses i són barates, perquè un cop l’has fet l’has de llençar o donar.
- Pandemic Legacy
De Rob Daviau i Matt Leacock (2015-17). El joc de col·laboració per excel·lència, que es destrueix mentre jugues. És com una sèrie i ja va per la segona temporada.

Los juegos también tienen autores


¡Nos jugamos!Jugamos Tod@s

Regístrate para enviar comentarios

TIENDAS de JUEGOS colaboradoras