Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de la navegación y para estadísticas

En los medios

algo de psicología y juegos.

Compartir la vida educa


Eumo Editorial ha publicado este libro (solo en catalán por ahora):

Compartir la vida educa
de Agnès Brossa & Amalia Gordóvil

AQUEST LLIBRE ENS PARLA DE L'ALTRA CARA DE LA PANDÈMIA: DE VINCULACIÓ, DE CREATIVITAT, DE PACIÈNCIA I EMPATIA, D'ENYORANÇA I AMOR.   Aquests darrers mesos ?que hem hagut de passar tantes hores en família? ens han fet descobrir i posar en valor alguns dels millors trets del comportament dels infants i adolescents que tenim a casa. Han sigut ajuda i consol; han donat exemple de resiliència i superació. Les psicòlogues Agnès Brossa i Amàlia Gordóvil analitzen aquestes conductes i expliquen com podem incorporar-les en el nostre dia a dia. Perquè compartir més temps amb els fills i les filles ens ha fet créixer com a persones; perquè compartir temps és compartir aprenentatges i emocions; i perquè compartir la vida és educar.

Las autoras, ambas psicólogas de familia, han sido entrevistadas en La Vanguardia: Los juegos de mesa, un hallazgo del confinamiento (31 ju7lio 2021), por Magí Camps .

En The Conversation: ¿Quiere participar en una cumbre climática o aprender a ser investigador? Los juegos de mesa educativos le enseñan (28 julio 2021), por Juan Manuel Paz García.

(...) jugar en familia puede ser una muy buena contraterapia para tejer lazos familiares. Es el momento de reivindicar los juegos de mesa, porque solo presentan ventajas.
(...)

Compartir la vida educa

 


¡Nos jugamos!

Jugamos Tod@s

Regístrate para enviar comentarios

TIENDAS de JUEGOS colaboradoras