Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de la navegación y para estadísticas

Noticias

Aula de juegos de Laboratori de Jocs y la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona.

UB

El pasado 6 de mayo se presentó este aula universitaria:

El pasado 6 de mayo de 2022 convocamos a editoriales de juegos catalanas, referentes del mundo lúdicos y maestros/as que utilizan el juego en el aula para presentarle l'Aula de Jocs.
Se trata de un proyecto impulsado por la Facultat d'Educació UB y por nuestra asociación (Laboratori de Jocs).
Podéis consultar más información sobre este espacio en nuestra página web (por ahora la entrada sólo está disponible en catalán).

Ubicada a la Facultat d’Educació de la UB, al Campus Mundet, l’Aula de Jocs es tracta d’un espai amb capacitat per a 60 persones on els jocs de taula moderns són els protagonistes. Compta amb una col·lecció de jocs de taula al voltant dels 500 exemplars, provinents de donacions d’editorials i particulars, així com de la compra per part de la pròpia Facultat i de Laboratori de Jocs.
L’Aula de Jocs es planteja dos objectius principals: d’una banda recuperar l’hàbit de joc en edats on, generalment, s’ha deixat de jugar; i d’altra ressaltar les potencialitats educatives dels jocs de taula. Partint d’aquests dos grans objectius, es defineix el seu funcionament en quatre línies d’actuació: com a espai de joc lliure, com a espai de formació sobre ABJ, com a centre de recursos sobre ABJ i com a espai de recerca sobre ABJ i sobre els jocs de taula.
Podeu consultar el fons de jocs en aquesta mateixa pàgina o bé mitjançant el següent enllaç: Catàleg de l’Aula de Jocs UB. Si desitjeu més informació sobre l’Aula de Jocs o bé visitar-la: aulajocs-educacio[@]ub.edu.

     UB


 
¡Nos jugamos!
Jugamos Tod@s

Regístrate para enviar comentarios

TIENDAS de JUEGOS colaboradoras
EDITORIALES de JUEGOS colaboradoras